A VArbó idegenben nyerte a Parasznya elleni rangadót

A Rudabánya is három pontnak örülhetett.
 
 

A VArbó idegenben nyerte a Parasznya elleni rangadót

A Rudabánya is három pontnak örülhetett.
 
 
 
 
 

A VArbó idegenben nyerte a Parasznya elleni rangadót

A Rudabánya is három pontnak örülhetett.

Nyírjes-Szirma – Rudabánya 1-3 (1-3)

Szirma, 50 néző. V.: Veréb.

Nyírjes-Szirma: Takács – Kóti, Tóth, Kovács, Petercsák (Braun), Urbán (Halász), Terdik, Ináncsi (Lévai), Lovász, Szmrek, Orosz. Edző: Takács Tibor.

Rudabánya: Keller Á. – Tátrai, Sike, Stefán (Márku), Kiss (Veres), Theisz, Ádám A., Káló, Guba (Keller D.), Nagy, Kovács (Veres). Edző: Veres Béla.

G.: Terdik, ill. Ádám A. (2), Szmrek (öngól).

Kiállítva: Lovász (35.).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ifi: 1-1.

Takács Tibor: – Sajnos a kiállítás megpecsételte sorsunkat. Néhány játékosunk nincs tisztába a foci iránti alázattal. Remélem a közeljövőben mindenki oda fogja magát tenni a meccseken, aminek meg lesz az eredménye játékban és pontokban is.

Veres Béla: – A mai mérkőzésen a széllel és a pálya talajával is meg kellett küzdenünk, de azt gondolom megérdemelten győztünk, a lelkes hazaiak ellen. Gratulálunk Kiss Gergőnek kislánya születéséhez!

Parasznya – Varbó 1-5 (0-3)

Parasznya, 250 néző. V.: Németh Z.

Parasznya: Burai – Timbókovics-Süle, Váradi (Tóth K.), Zsarnai, Gál (Tóth A.), Hegedüs, Szamkó, Illés, Schmidt (Bujdos), Szentidai, Titkó. Edző: Bodnár József.

Varbó: Medve – Horváth (Asszony), Smida, Sikur, Szabó (Apostol), Kovács, Antal, lantos (Lubai), Lastoczki (Kálmán), Gaál (Mácsi), Tóth-Pál. Edző: Asszony Béla.

G.: Szamkó, ill. Sikur (3), Szabó, Kovács.

Jók: Szentidai, Szamkó, Hegedüs, Timbókovics-Süle, ill. az egész csapat.

Ifi: 1-2.

Bodnár József: – Ebben az összeállításban sajnos nem voltunk egy súlycsoportban a listavezető ellen. Gratulálok a Varbónak. A rengeteg hiányzó miatt a hátralevő fordulók sem tünnek könnyűnek, de valahogy meg kell oldanom azokkal, akik rendelkezésre állnak.

Asszony Béla: – Jézus Krisztus feltámadása mellett a Varbói Bányász SE felnőtt és ifi csapatának győzelmét is ünnepelhettük. Hétről-hétre megpróbálják megvalósítani az elképzeléseinket a játékosok, ami boldoggá teszi a szurkolóinkat. Sok sikert parasznyai sportbarátainknak.

A Nagybarca visszalépése miatt a Sajóvámos szabadnapos volt.

ÉM
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.