A Borsodnádasd Putnokon, a Putnok Barcikán játszik

Érdekes helyzet alakult ki.
 
 

A Borsodnádasd Putnokon, a Putnok Barcikán játszik

Érdekes helyzet alakult ki.
 
 
 
 
 

A Borsodnádasd Putnokon, a Putnok Barcikán játszik

Érdekes helyzet alakult ki.

A Putnok FC kezdeményezte a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, hogy a soron következő hazai bajnoki mérkőzésünket Kazincbarcikán, a Pete András Stadionban játszhassuk, mivel a Várady Béla Sportközpontban a beruházási munkálatok miatt ez nem lehetséges.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága a mai napon meghozta döntését, melynek értelmében a 2017. március 5-én (vasárnap) 14:30 órától megrendezésre kerülő Putnok FC – DVSC-DEAC II. NBIII-as bajnoki mérkőzés új helyszíne a Pete András Stadion (3700 Kazincbarcika, Akácfa u. 2.) lesz.

De az a putnoki aki nem tud valamiért elutazni Barcikára, az is láthat hazai pályán meccset.

Szombaton 15 órától Putnokon kezdi a tavaszi idényt a Borsodnádasdi LSE csapata. A Heves megyei I. osztályban a 13. helyen álló gárda a 17. fordulóban az Egerszalók ellen lép – nem saját – pályára.

– Azért voltunk kénytelenek másik játéktér után nézni, mert a mi pályánk az ismert időjárási körülmények miatt egyelőre nem alkalmas bajnoki mérkőzés rendezésére - fogalmazott a Heol Sport érdeklődésére Tankó Roland, a BLASE elnöke. – Az egri műfüves létesítmény is "képben volt", ám végül a putnokiakkal egyeztünk meg, így a felnőtt és az U19-es bajnoki mérkőzés helyszíne is a borsodi város lesz. Az ifik 17 órától, vagyis részben már villanyfénynél játszanak majd a szalókiakkal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.