Egy edző naplójából - III. rész

Bukta az utolsó pillanatban, amolyan megyei módon...
 
 

Egy edző naplójából - III. rész

Bukta az utolsó pillanatban, amolyan megyei módon...
 
 
 
 
 

Egy edző naplójából - III. rész

Bukta az utolsó pillanatban, amolyan megyei módon...

Gyorsan szeretnél értesülni a Vasifoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Jászkunfoci.hu cikke:

2015. december. Elnök Úr! Biztos Ön ebben? Én nem vagyok hajlandó egy kapussal nekivágni a szezonnak, főleg úgy, hogy Erik sem teljesen egészséges és lesz olyan hétvége, amikor a munkája miatt nem fog tudni jönni. Akkor mi lesz velünk? Értem én, hogy ez a Csaba Önnek nagy barátja és együtt fociznak az öregfiúkban, de ha jól emlékszem, már kétszer megcsinálta, hogy az utolsó pillanatban eligazolt, sz*ban hagyva a csapatot... Jól van, de ha most is ez lesz, az az Ön felelőssége!

2016. január. Igen, igen, alapozunk már persze, kezd is alakulni a keret. Egy játékost igazoltunk a riválistól, egy visszajött külföldi munka után, most mindenki tud is edzeni. Igen, kapus poszton is úgy néz ki, hogy rendben vagyunk...

2016. január vége. Csabikám, miért nem jársz te edzésre? Tudom, persze, neked az öregfiúkban kell védeni, de ha az Erikkel bármi lesz, be tudsz te ugrani? Jól van, de nem gond ez? Hát hogy tartalék vagy. Biztos? Szólj, ha gond, találunk megoldást, csak mondd. Jól van.

2016. február eleje. Elnök Úr! Nem hallott valami információt a Csabáról? Nem volt itt egyetlen edzőmeccsen sem, azt mondta neki nem baj, mert az Erik jár edzésre, védjen ő mindig, ő meg majd csak akkor jön, ha szükség van rá. Biztos jó lesz ez? Itt van a lehetőség, leigazolhatnánk a Zolit, tökéletes kapus, nem lenne teher az Eriken... persze, ne csináljunk segget a szánkból, én is azt mondom, de a Csaba 100%? Jó, hát ha annyi, akkor annyi. Akkor a Zolit elirányítom az egyik riválishoz, tudom, hogy ők meg vannak most szorulva kapus poszton, ő meg első számú lehetne. Rendben.

2016. február vége. Igen, tessék. Hogy mi? Hogy micsoda? Ezt nem mondja komolyan. Ilyennel ne vicceljen. Tehát egy alacsonyabb osztályú csapat hozza a Csaba igazolását, hogy mi írjuk alá, mert ő már odaigazolt? Ez most komoly? Három nappal az átigazolási szezon vége előtt? És még csak nem is szól magától, hanem sunyi módon a csapatot küldi? Hát hogy az a... na hadd beszéljek csak vele! Jó, akkor beszéljen vele Ön...

2016. február vége, egy nappal később. Tehát hogy őt nem érdekli, hogy minket most sz*ban hagy. Nem érdekli. Kétszázezer, de ember, a megye kettőben ennyit kell kapnia egy kapusnak fél évre, tényleg ez a helyzet? És mit mondott? Mi, velem? Hát ez... de hát én hányszor kérdeztem, hogy jó-e ez neki, erre hogy én keveset játszatom... most mi a fenét csináljak, honnan szerzek kapust, mikor az ifiből is kölcsönadtunk már, meg aki jött volna, azt is elirányítottam máshova, mert mi megvagyunk?... Ilyen egy gerinctelen embert. Elnök Úr, akkor most vállalja a felelősséget az emberéért remélem! Rendkívül aljas módon tolt ki velünk, holott én megmondtam!

2016. február vége, bajnoki rajt. Csak Eriknek ne legyen semmi baja, különben mezőnyjátékos áll a kapuba...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.