Kövesden játssza meccseit a Diósgyőr

 
 

Kövesden játssza meccseit a Diósgyőr

 
 
 
 
 

Kövesden játssza meccseit a Diósgyőr

A DVTK tájékoztatása szerint – a diósgyőri stadion építéséért felelős Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft.-től kapott információik alapján – télen elindul az Andrássy úton a stadionrekonstrukció, és ennek jegyében az utolsó két hazai mérkőzést (17. forduló, november 28.: Diósgyőr – Paks, 19. forduló, december 13.: Diósgyőr – Békéscsaba) nem lehet majd Diósgyőrben megrendezni, és mivel az MVSC pálya felújítása a tervek szerint 2016. március 1-ig készül el, így ezeket a meccseket valószínűleg Mezőkövesden tudják le a piros-fehérek.

A Vasút pálya esetleges márciusi átadása azt is jelenti, hogy a tavaszi első hazai meccsét sem Miskolcon játssza a DVTK, mert a 21. fordulóban a Diósgyőr – Honvéd bajnokit 2015. február 20-ra írták. (Vagyis ez alapján 2015 tavaszán csupán öt meccsnek adhat majd otthont a Kubik, a Videoton, a Haladás, a Puskás, a Honvéd és a Paks ven­dégjátékát élvezhetik azok, akik beférnek – a DVTK tájékoztatása szerint azok élveznek prioritást ezen a téren, akik bérletet váltanak a mostani szezonra, illetve bérletük volt 2014/15 tavaszára).
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.